Oana&John

Fiecare nuntă are povestea ei, dar nunta despre care scriu în cele ce urmează este de poveste şi merită să vă povestesc şi vouă despre ea! Nimeni nu a realizat până în ziua cea mare, că ei chiar se căsătoresc. SE CĂSĂTORESC!

În august 2013, a scos toate armele la înaintare şi a pus marea întrebare, iar malul mării, valurile răcoritoare şi soarele arzător au completat perfect inelul ascuns într-o cochilie exotică. Apoi a urmat căutarea acerba pentru locaţia nunţii, verighetele potrivite, florile şi invitaţiile, muzica şi detaliile care dau o nota de personalitate nunţii. Şi credeţi-mă, detaliile întotdeauna fac diferenţa.

Un an mai târziu, într-o dimineaţă ploioasă de octombrie urmau să îşi unească destinele şi să pornească într-o nouă aventură, împreună. Vremea nu a descurajat mirii sau nuntaşii, iar soarele şi-a facut apariţia, contribuind la buna dispoziţie a tuturor. 🙂  Bucuroşi şi cu chef de distracţie s-au îndreptat, cu mic, cu mare înspre locaţia petrecerii: un cort alb imens, în care rudele şi prietenii au petrecut în cinstea mirilor, în cinstea naşilor şi în cinstea părinţilor. Mirii au făcut tot posibilul ca invitaţilor să nu le lipsească nimic. Mâncarea bună din abundenţă şi băutura pe alese au completat Candy Bar-ul plin cu prăjiturici delicioase şi cremoase. Guma Turbo,  jeleurile şi marshmallows au fost pe placul celor mici, dar şi pe placul celor mari. Grădina de lângă cort, a fost asortată cu un Photo Booth romantic în care o băncuţă vopsită în alb a găzduit pe rând invitaţii dornici de a imortaliza momentul, alături de noua familie. În tot acest timp, o formaţie locală de muzică, a încântat urechile nuntaşilor cu muzică retro şi a dezmorţit trupurile celor de pe ringul de dans.

A fost o nuntă romantică, iar detaliile mici, au completat perfect ambianţa. Aranjamentele din hortensii de un roz puternic şi verde crud, au fost combinate cu lumânări albe. Buchetul de mireasă cu frezii albe, hortensii şi trandafiri roz a fost asortat la cocarda mirelui, iar rochia perfectă, în culoarea sidefului cu sclipiri roz, a fost la piece de resistance şi s-a asortat la tot! Sau toate detaliile au fost asortate cu rochia şi locaţia? Ce mai contează, atâta timp cat a fost aşa cum şi-a dorit mireasa? Taierea tortului s-a desfăşurat lânga piscină, iar punctul culminant a fost explozia artificiilor, colorând chipurile tuturor în culori calde de galben.

Las pozele să vă convingă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s