Larisa&Silviu

Dacă e să descriu în câteva cuvinte nunta Larisei şi a lui Silviu, ar fi: personalitate, distracţie de dimineaţa până noaptea târziu, cocktail-uri la carafă şi multă multă voie bună.

Fiecare a contribuit la organizarea nunţii şi a ştiut ce are de făcut: domnişoarele de onoare s-au asigurat că vor fi asortate cu papioanele cavalerilor de onoare, buchetul miresei a fost în ton cu cocarda mirelui şi a naşilor, rochiile diafane ale naşelor au fost în nuanţe apropiate, până şi balerinii şi porjartiera miresei au fost asortate cu papionul şi şosetele mirelui! Foarte drăguţ, zic eu!

Culoarea dominantă a fost roşul intens şi albul curat al rochiei de mireasă tip prinţesă, care a acaparat privirile tuturor. Cum am scris şi în alte postări, detaliile sunt cele care fac diferenţa la o nuntă. Bineînţeles în combinaţie cu muzică de calitate, mâncare delicioasă şi un staroste care ştie ce e distracţia, a ieşit un show pe cinste. Locaţia, o fostă sală de cinema, transformată şi de nerecunoscut într-o sală elegantă de evenimente, a găzduit cea mai nebună nuntă. Vă zic şi de ce nebună: mireasa a fost furată de şapte flăcăi care au cerut ouă Kinder drept recompensă, tortul miresei a fost adus de cei mai buni prieteni ai mirilor, băutura a fost consumată ori din shot-uri, ori din carafe de litru, cântăreţi surpriză şi cele mai bune sarmale!!

Lacrimile şi emoţiile nu au lipsit nici ele şi ca la orice nuntă românească, starostele a ştiut exact ce cuvinte să rostească pentru a întipări fiecare moment special în inimile părinţilor şi a familiei. Două lacrimi în colţul ochilor nu au împiedicat mirii să fie nostalgici, ci din contră: au profitat la maximum de cea mai importantă zi a lor. Au fost puşi pe şotii şi s-a văzut pe chipul lor ca se simt fericiţi împreună.

Unele nunţi sunt somptuoase, altele romantice sau cu personalitate. Altele sunt simple şi modeste, dar nunta aceasta a fost în primul rând pentru prieteni şi familie, a fost pentru distracţie şi pentru voie bună.  A  fost primul chef la care au luat parte ca şi o nouă familie.

Bright colours. Happy people. A lot of friends. One new family. Spirituality.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s