Ballroom wedding inspiration

Alegerea unei săli pentru nunta ta, poate fi o adevărată bătaie de cap şi o cursă contra cronometru în ultima vreme, pentru că trebuie rezervată cu un an, sau chiar cu doi ani înainte de fericitul eveniment. Mie mai nou îmi place să le zic  Ballroom wedding venues, pentru că sună mai elegant în loc de clasica denumire de “sală de nuntă”.

Trebuie să ştii foarte bine ce anume îţi doreşti să ai la locaţia aleasă, pentru că, fiecare va avea avantaje şi dezavantaje. E posibil ca la un restaurant, ringul de dans să fie mai mare, dar mesele mai înghesuite, sau invers. La alt ballroom ai loc între mese şi spaţiu pe ringul de dans, dar nu ai loc pentru Candy Bar, sau pentru Cocktail Bar. Trebuie să fii pregătită să faci sacrificii. Multe sacrificii şi decizii luate într-un mod realist.

Pentru o mireasă, contează şi cel mai mic detaliu, iar căutarea unei locaţii perfecte nu e uşoară deloc şi este dificil de ales când ai mai multe posibilităţi. Dacă deja ai o idee despre unde şi cum vrei să fie locaţia, te poţi considera norocoasă, căci, poţi face o listă, iar în funcţie de facilităţile oferite le elimini pas cu pas. Nu lua decizii pripite şi cere întotdeauna şi părerea altora. Feedback-ul celor care au avut nunta, impresii şi păreri ale prietenilor contează dacă vrei ca invitaţii tăi să se simtă bine.

Photos source: Pinterest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s